منابع و نمونه سوالات آزمون داوری و میانجیگری شورای حل اختلاف قوه قضاییه

امتیاز 4.20 ( 10 رای )

کاملترین منابع و نمونه سوالات پیشنهادی
آزمون داوری و میانجیگری شورای حل اختلاف قوه قضاییه

همراه با پاسخنامه

 راهکاری جهت آماده شدن درزمان کوتاه باقی مانده برای آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی خانواده و میانجیگری شورای حل اختلاف قوه قضاییه

جهت دریافت منابع و نمونه سوالات روی موارد زیر کلیک نمایید

اطلاعیه جدید آزمون داوری و میانجیگری شورای حل اختلاف

بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان آزمونهای جذب همکاری داوری و میانجی گری و جذب نیروهای افتخاری شورای حل اختلاف می رساند، با توجه به درخواست تعداد زیادی از داوطلبان آزمونهای فوق الذکر، مبنی بر تعویق زمان برگزاری آزمون و به منظور ایجاد شرایط بهینه برای مطالعه بیشتر داوطلبان، به استناد مصوبه کمیسیون مشورتی مرکز توسعه حل اختلاف و ابلاغ به مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، زمان برگزاری آزمون از تاریخ ٢۶ آذرماه به اول بهمن ماه ١۴٠٠ تغییر یافته است.

منابع مطالعاتی آزمون میانجیگری شورای حل اختلاف قوه قضاییه:

طبق موارد ذکر شده در سایت رسمی ثبت نام منابع این آزمون شامل موارد زیر است:

– برای داوطلبان حوزوی و رشته های حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی، الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
۱- حقوق جزای عمومی؛ ( ویژه میانجیگری )
۲- حقوق جزای اختصاصی؛ ( آزمون میانجیگری )
۳- آیین دادرسی کیفری؛ ( ویژه میانجیگری )
۴-  قانون شوراهای حل اختلاف؛ ( آزمون میانجیگری )
۵-  آیین نامه میانجیگری در امور کیفری مصوب سال ۱۳۹۵ هیأت وزیران؛ ( ویژه میانجیگری )
۶- مهارت های حل اختلاف: کتاب پیامها (مهارتهای ارتباطی) نوشته متیو مک کی و دیگران، ترجمه:محمدعلی رحیمی مبارکی؛ ( آزمون میانجیگری )
– برای رشته های علوم تربیتی، روانشناسی(کلیه گرایش ها)، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی، مطالعات خانواده و جامعه شناسی؛
۱- روانشناسی رشد ( ویژه میانجیگری )
۲- روانشناسی تربیتی ( آزمون میانجیگری )
۳- مبانی راهنمایی و مشاوره ( ویژه میانجیگری )
۴- روانشناسی سلامت ( آزمون میانجیگری )
۵- اختلال های رفتاری و هیجانی ( ویژه میانجیگری )
۶- مقدمه علم حقوق (مؤلف: ناصر کاتوز یان) ( آزمون میانجیگری )

 

منابع مطالعاتی آزمون داوری عمومی شورای حل اختلاف:

طبق موارد ذکر شده در سایت رسمی ثبت نام منابع این آزمون شامل موارد زیر است:

۱ -حقوق مدنی؛ (داوری عمومی )

۲ -حقوق تجارت؛ (داوری عمومی )

۳ -حقوق داوری بر اساس منابع ذیل :

کتاب حقوق داوری (مؤلف: عبداله خدابخشی) (داوری عمومی )

کتاب داوری تجاری بین المللی (مؤلف:عبدالحسین شیروی) (داوری عمومی )

۴ -مهارتهای حل اختلاف بر اساس منبع ذیل :

کتاب پیامها (مهارتهای ارتباطی) نوشته متیو مک کی و دیگران، ترجمه: محمدعلی رحیمی مبارکی؛ (داوری عمومی )

۵ -فقه بر اساس منابع ذیل:

قواعد فقه : کتاب قواعد فقه، بخش مدنی، مؤلف: سید مصطفی محقق داماد (داوری عمومی )

متون فقه : بخشهای حقوقی کتاب التحریر الروضه فی شرح اللمعه و ترجمه آن نوشته سیدمهدی دادمرزی؛ (داوری عمومی )

۶ -اصول فقه: اصول فقه مظفر؛ (داوری عمومی )

۷ -آیین دادرسی مدنی؛ (داوری عمومی )

۸ -اجرای احکام مدنی؛ (داوری عمومی )

۹ -قانون شوراهای حل اختلاف؛ (داوری عمومی )

 

منابع آزمون مربوط به داوری تخصصی خانواده شورای حل اختلاف:

طبق موارد ذکر شده در سایت رسمی ثبت نام منابع این آزمون شامل موارد زیر است:

– برای رشته های علوم تربیتی، روانشناسی(کلیه گرایشها)، مشاوره و راهنمایی، مددکاری اجتماعی، مطالعات خانواده، جامعه شناسی
۱ -روانشناسی رشد ( داوری تخصصی خانواده )
۲ -روانشناسی تربیتی ( داوری تخصصی خانواده )
۳ -مبانی راهنمایی و مشاوره ( داوری تخصصی خانواده )
۴ -روانشناسی سلامت ( داوری تخصصی خانواده )
۵ -اختلالهای رفتاری و هیجانی ( داوری تخصصی خانواده )
۶ -مقدمه علم حقوق (مؤلف: ناصر کاتوزیان) ( داوری تخصصی خانواده )

– برای داوطلبان حوزوی و رشته های حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی، الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی
۱ -حقوق مدنی؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۲ -حقوق تجارت؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۳ -حقوق داوری بر اساس منابع ذیل:
کتاب حقوق داوری (مؤلف: عبداله خدابخشی) ( داوری تخصصی خانواده )
کتاب داوری تجاری بین المللی (مؤلف:عبدالحسین شیروی) ( داوری تخصصی خانواده )
۴ -مهارتهای حل اختلاف بر اساس منبع ذیل :
کتاب پیامها (مهارتهای ارتباطی) نوشته متیو مک کی و دیگران، ترجمه: محمدعلی رحیمی مبارکی؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۵ -فقه بر اساس منابع ذیل:
قواعد فقه : کتاب قواعد فقه، بخش مدنی، مؤلف: سید مصطفی محقق داماد ( داوری تخصصی خانواده )
متون فقه : بخشهای حقوقی کتاب التحریر الروضه فیشرح اللمعه و ترجمه آن نوشته سیدمهدی دادمرزی؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۶ -اصول فقه: اصول فقه مظفر؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۷ -آ˻ن دادرسی مدنی؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۸ -اجرای احکام مدنی؛ ( داوری تخصصی خانواده )
۹ -قانون شوراهای حل اختلاف؛ ( داوری تخصصی خانواده )

 

نکته مهم در رابطه با بسته آموزشی گردآوری شده جهت آزمون میانجیگری شورای حل اختلاف:

ما در این بسته آموزشی که مربوط به آزمون داوری و میانجیگری شورای حل اختلاف قوه قضاییه می باشد برای کلیه مواد آزمون ذکر شده در بالا تا جای ممکن منابع مطالعاتی اختصاصی، کتاب و نمونه سوالات همراه با پاسخنامه قرار داده ایم تا شما با خواندن این منابع، کتاب ها و نمونه سوالات بتوانید راهکاری پیشنهادی جهت موفقیت در این آزمون پیش رو داشته باشید.

برای تهیه این منابع آموزشی و نمونه سوالات آزمون اخذ پروانه داوری و میانجیگری و گردآوری پاسخ های آنها تلاش و وقت زیادی صرف شده و برای این تلاش قیمت تخفیف خورده ۸۰۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده که در برابر این تلاش و مطالبی که به شما ارائه می شود قیمت ناچیزی می باشد. ارزش واقعی این بسته آموزشی به همراه منابع و کتاب های قرار داده شده در آن بالای ۲۰۰۰۰۰ تومان می باشد. موارد مشابه دیده شده در وبسایت های دیگر با قیمت پایین یا کامل نبودند و یا اینکه بصورت کاملا نامرتبط با موضوع، در حد چند صفحه محدود و به صورت کاملا غیر کاربردی بدون منابع و سوالات بدرد بخور و کامل و گاهاً بدون پاسخنامه قرار داده شده اند و فقط ترفندی برای درآمد می باشند.

اما فایل های آموزشی و نمونه سوالات گردآوری شده در رابطه با منابع آزمون داوری و میانجیگری قوه قضایه که در این فروشگاه برای شما قرار داده شده بصورت کاملا طبقه بندی شده و مشتمل بر اکثر مواد آزمون می باشند و به جرأت می توانیم ادعا کنیم که کامل تر از این فایل ها در هیچ وبسایت دیگری نمی توانید پیدا کنید. منابع مطالعاتی گردآوری شده، کتاب ها و تعدد سوالات بهمراه پاسخنامه دقیق و کامل می تواند راه گشای شما در این آزمون باشد. امیدوارم که با خرید و پیشنهاد این بسته آموزشی به دوستان خود ما را در مسیری که قرار گرفته ایم یاری نمایید.

تذکرات مهم

۱. این آزمون صرفًا در راستای ایجاد شرایط عادلانه جهت مشارکت عمومی در امر صلح و سازش برگزار میگردد و متقاضیان در صورت پذیرش نهایی، با رعایت ماده ۳ قانون شوراهای حل اختلاف و ماده ۶ آئین نامه اجرایی آن، جهت همکاری به عنوان نیروی افتخاری براساس قانون شوراهای حل اختلاف مصوب سال ۱۳۹۴ جذب میشوند و هیچ گونه حقوقی جهت استخدام برای آنها ایجاد نمیگردد.
۲ .مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در صورت پذیرفته شدن در آزمون، حداکثر ۲ ماه پس از اعلام نتیجه نهایی باید به تایید سازمان مرکزی دانشگاه مذکور برسد.
۳ .داوطلبان صرفًا در صورتی میتوانند در آزمون ثبت نام نمایند که مدرک تحصیلی (مقطع، رشته و گرایش تحصیلی) آنان مطابق با عناوین مدرک تحصیلی (مقطع، رشته و گرایش تحصیلی) مندرج در بخش سوم همین دفترچه بوده و همچنین عنوان مدرک تحصیلی ثبت نامی (مقطع، رشته و گرایش تحصیلی) در متن گواهینامه موقت یا دانشنامه وی عینا درج گردیده باشد.
تذکر (۱) :در صورتی که برای برخی از رشته های تحصیلی در آگهی منتشره، گرایش خاصی ذکر شده باشد، صرفًا فارغ التحصیلان همان رشته و گرایش تحصیلی میتوانند در آزمون ثبت نام نمایند. اما در صورتی که هر یک از رشته های تحصیلی بدون ذکر گرایش و یا با عبارت «کلیه گرایشها» در آگهی درج شده باشد، فارغ التحصیلان کلیه گرایشهای آن رشته تحصیلی در مقطع مورد نظر، میتوانند در آزمون ثبت نام نمایند و در صورتی که یک رشته تحصیلی با عبارت «بدون گرایش» در دفترچه ثبت شده باشد، صرفًا آن رشته تحصیلی به صورت تنها و بدون گرایش مدنظر میباشد.
تذکر (۲) :از آن جایی که تایید شرایط احراز مشاغل (از جمله مقاطع، رشته ها و گرایش های مورد نظر برای هر یک از مشاغل) صرفًا از وظایف و اختیارات قوه قضائیه میباشد، بنابراین ارائه هرگونه گواهی از مراجع مختلف، مبنی بر تطابق رشته ها و یا گرایشهای تحصیلی با رشته یا گرایشهای تحصیلی عنوان شده در آگهی جهت ادامه فرایند جذب موضوعیت نداشته و صرفًا عین عنوان رشته ها و یا گرایشهای تحصیلی مندرج در آگهی ملاک عمل میباشد. از اینرو داوطلبانی که در مرحله بررسی مدارک، از لحاظ شرایط احراز اعلام شده در آگهی منتشره، واجد شرایط تشخیص داده نشوند، از ادامه فرایند جذب، حذف و معرفی آنان در این مرحله، کان لم یکن تلقی گردیده و هیچگونه حق و امتیازی برای داوطلب ایجاد نکرده و متقاضی حق هیچگونه اعتراضی ندارد.
۴ .داوطلبان میبایست سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کار را داشته باشند. در صورت عدم تأیید توانایی داوطلبان در مراحل مختلف جذب، مرجع رسیدگی به اعتراض داوطلبان، شورای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مربوطه میباشد.
۵ .با توجه به اینکه مرکز توسعه حل اختلاف، مدارک متقاضیان دارای حدنصاب را پس از تعیین نمرات داوطلبان در آزمون بررسی خواهند نمود، لذا در صورتی که مدارک داوطلبان از جمله مدارک تحصیلی، ایثارگری و همچنین اطلاعات خود اظهاری داوطلب در تقاضانامه ثبت نامی، مغایر با شرایط مندرج در این آگهی باشد، هیچگونه حق و امتیازی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد و در هر مرحله از آزمون داوطلب از سایر فرآیند جذب همکاری حذف شده و حق هیچگونه اعتراضی ندارد.
۶ .مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلامشده در مفاد آگهی و یا ارائه مدارک به صورت ناقص در زمان بررسی مدارک بر عهده داوطلب خواهد بود و در هر مرحله از جذب محرز شود داوطلب به اشتباه یا به عمد اطلاعات خلاف واقع داده و یا فاقد شرایط مندرج در آگهی باشد و یا در صورت بروز هرگونه اشتباه در فرآیند آزمون که منجر به ورود داوطلب به مرحله بعدی شده باشد، از انجام مراحل بعدی محروم میگردد.
۷ .اسامی پذیرفته شدگان نهایی پس از تأیید مراجع ذیصلاح از طریق درگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

10039 بازدید